Welkom bij de Wiga

v.v.Wiga is reeds 50 jaar actief op de Zundertse velden. Via deze website willen wij u informatie geven over onze voetbalclub.
Ook kunt u informatie vinden over het midzomeravond-voetbaltornooi welk elk jaar eind mei van start gaat.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Programma

 

Datum Thuis   Uit Aanv
18-12 Wiga 2 -  Gerrit Boys  09.30
    -    
    -    

 

 

Afdrukken
12
dec

KPJ Etten- Wiga 2

11 dec.

De uitwedstrijd tegen Kpj Etten. Een wedstrijd die altijd lastig is.  We begonnen met een zeer krappe selectie,

Mark en Leon zaten in Praag om daar uitgebreid het vrouwelijk schoon te testen en Rudi kreeg te maken met familie perikelen...

De situatie was dusdanig ernstig dat uiteindelijk besloten werd om oud gediende Jeroen van Hasselt thuis op te halen om te zorgen dat we toch met 11 spelers aan de aftrap konden staan.

Na een klein kwartiertje keken we tegen een verdiende 2-0 achterstand aan en dit was tevens de ruststand.

In de rust besloten om Jeroen in te brengen op z'n oude vertrouwde plek als laatste man en Kees te wisselen omdat ondanks z'n inzet en goede bedoelingen steeds meer duidelijk wordt dat de leeftijd behoorlijk parten gaat spelen...

 

Wiga 2 begint voortvarend aan de 2e helft en we zien een compleet andere wedstrijd als de 1e helft en Wiga komt terug tot 2-1 door een prima geplaatst schot van Bram.

Een  kleine 10min. later krijgt Wiga een vrije trap op ruim 20m van het doel van Kpj Etten en met routinier en specialist Roger achter de bal houd het hele stadion z'n adem in, en niet voor niks! Met een wonderschone vrije trap die onhoudbaar in de haak eindigt zet Roger de stand Op 2-2. Wiga jaagt door op de 3-2 maar helaas is de klok onverbiddelijk en eindigt de wedstrijd in 2-2.

 

Ondanks het wonderschone doelpunt van Roger gaat Ronnie Boomaerts er toch vandoor met de titel "man van de wedstrijd" want met z'n bikkelharde duels met de snelle, sluwe, en af en toe ronduit misselijke spits was Ronnie een voorbeeld voor onze jongere spelers!

Onze sponsors


  

L-en-B Laarse-Heide Braspenning hassel-broek Boomkwekerij-Van-Hasselt
marijnissen huub bruland wil huijbrechts  Boomkwekerij P.Braspennig
logo gotech werner boomkwekerij Verpaalen   stephan
naw