Miniveld Uitnodiging

uitnodiging

Beste Minivelders,

Na wederom een geslaagde editie organiseren wij dit jaar de zesde editie van “MINIVELD WIGA” .

Wij starten op donderdag 19 mei 2016.

De speeldata zijn voorlopig voorzien op:

19 - 26 mei

2 - 7 - 9 - 16 - 21 juni

Eventuele inhaalwedstrijden 23 juni

Finaledag Zaterdag 25 juni

*** Opgeven uiterlijk 17 april ***

Wij willen ook graag weten of jullie weer interesse hebben in een bbq na de finaledag.

Let op: Er zijn nieuwe clubs die deelname hebben aangevraagd. Indien je niet op 17 april opgegeven bent, krijgen deze teams voorrang. We hanteren nog steeds het maximum van 16 teams.

De wedstrijden worden gespeeld op ons voetbalveld:

Camping De Laarse Heide

Laarse Heidestraat 10

4881 ND ZUNDERT

Indien U wenst deel te nemen kan U het gevoegde inschrijvingsformulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. …………………………………………………………………………………………………………………………

en dit ten laatste op 17 april 2016. Zodra wij de inschrijvingen ontvangen hebben zullen wij de wedstrijdschema’s aan de deelnemende clubs overmaken.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 125,00 en dient ten laatste voor aanvang van de eerste wedstrijd betaald te zijn. Dit kan door overschrijving op het rekeningnummer 1605.50.718 van de WIGA of betaling ter plaatse.

Met vriendelijke groeten.

Het WIGA-miniveldteam

L-en-B Laarse-Heide Braspenning hassel-broek Boomkwekerij-Van-Hasselt
marijnissen huub bruland wil huijbrechts  Boomkwekerij P.Braspennig